לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לנסות תבשיל אטריות ביצה של דיוואן עוף. מתכון זה מכין 6 מנות עם 630 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלמונים, כמה גבעולי טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. נסו תבשיל דיוואן עוף, תבשיל דיוואן העוף של איימי, ו תבשיל דיוואן עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים סיר מים גדול לרתיחה לאטריות ביצים וברוקוליני. ממליחים את המים ומבשלים את הברוקוליני עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
Broccolini
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוציאים לצלחת. כשהברוקוליני קריר מספיק כדי לטפל קוצצים אותו לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
Broccolini
4
מניחים את העוף בכמה סנטימטרים של מים עם בצל מרובע קלוף וכמה עלי דפנה. מביאים את המים לרתיחה נמוכה ואז מנמיכים את האש לרתיחה וציידים בעדינות את העוף 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת על אש בינונית ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הברוקוליני למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מכבים את האש מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Broccolini
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
בזמן שהבצל מתבשל, מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית, מקציפים קמח 1 דקה ואז מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט טרי מגורד וטימין. מסמיכים 5 דקות ואז מקציפים מעט מהרוטב לחלמונים לאיחוד, ואז מוסיפים את החלמונים חזרה לרוטב ומקציפים לאיחוד, מורידים את האש למצב הנמוך ביותר.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הערת קוק: אם הרוטב נעשה סמיך מדי, הוסיפו נתז של נוזל ציד עוף וכבו את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
גרוס את העוף העלום עם מזלגות או קוביות עוף עלום לחתיכות קטנות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
11
לסיר הגדול של מים רותחים, מוסיפים את אטריות הביצים. מבשלים את האטריות לפי הוראות החבילה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מסננים היטב את האטריות ומוסיפים אותן חזרה לסיר החם. מערבבים פנימה את הברוקוליני, העוף והרוטב ואז מעבירים לכלי קדירה.
מרכיבים שתצטרך
Broccolini
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מניחים את הקדירה באמצע התנור וצולים 3 עד 5 דקות עד שהיא מבעבעת ושחומה. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
כדי לשרת את הקדרה, מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מערבבים יחד את הפנקו, הגרוייר, הפרם והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
16
מניחים את הקדירה על תבנית עם נייר אפייה במחצית העליונה של התנור ואופים 30 דקות, מוסיפים את התוספת ואופים 15 עד 20 דקות נוספות, או עד שהיא שחומה ופריכה מעל.