קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 12 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

תבשיל בקר קלאסי

תבשיל בקר קלאסי
נזיד בקר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן Kitchn יש 6 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך טימין, רסק עגבניות, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 12 דקות. נסו תבשיל בקר קלאסי, תבשיל בקר קלאסי, ו תבשיל בקר קלאסי (מתכונים דומים).

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תחתון עגול, גזוז של שומן לחתוך לחתיכות בגודל ביסתחתון עגול, גזוז של שומן לחתוך לחתיכות בגודל ביס2largesגזר, קלופים וקצוצים בערךגזר, קלופים וקצוצים בערך2גבעולי סלרי, קצוצים בערךגבעולי סלרי, קצוצים בערך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין מיובשטימין מיובש2(חוֹרֶף)קמחקמח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתירס קפוא (אופציונלי)תירס קפוא (אופציונלי)2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב או שמנת (או מרק תבשיל אם אתה לא רוצה להשתמש חלב)חלב או שמנת (או מרק תבשיל אם אתה לא רוצה להשתמש חלב)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל לפי הטעםפלפל לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום או לבן (אופציונלי)יין אדום או לבן (אופציונלי)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח, בתוספת תוספת לפי הטעםמלח, בתוספת תוספת לפי הטעם2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1בצל צהוב בינוני, קצוץבשר בקר, עוף, או מניית ירקות או מיםבשר בקר, עוף, או מניית ירקות או מים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1קילוגרםאדום עור או תפוחי אדמה יוקון, לחתוך לחתיכות בגודל ביס והוחזק במים קרים (עורות עזבו או כבוי, כפי שאתה מעדיף)אדום עור או תפוחי אדמה יוקון, לחתוך לחתיכות בגודל ביס והוחזק במים קרים (עורות עזבו או כבוי, כפי שאתה מעדיף)