תבשיל מחבת קאובוי
תבשיל מחבת קאובוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שעועית אפויה, תערובת לחם תירס, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו תבשיל מחבת קאובוי, תבשיל מחבת קאובוי, ו מחבת חשיש קאובוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
פורר את הבשר הטחון למחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהבשר חום באופן שווה.
מסננים את השמן, ומוסיפים את הבצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל שקוף.
מוסיף את הפלפלים האדומים, שעועית, ותיבול fajita; לבשל ומערבבים עד מחומם דרך.
פרוש בשכבה זוגית על החלק התחתון של המחבת.
מערבבים את החבילה של תערובת לחם תירס על פי הכיוונים באמצעות ביצה וחלב. כף על תערובת בשר טחון, ולהתפשט באופן שווה.
מניחים את המחבת כולה בתנור, ואופים במשך 20 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך שכבת לחם התירס יוצא נקי. מגניב במשך כמה דקות לפני ההגשה.