תבשיל סטייק פג'יטות
פאג'יטאס סטייק רוחש הוא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 863 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לך שמנת,ו / או פלפל, גויה שמן זית כתית מעולה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פאג'יטות עוף לוהטות, טקס-מקס פאג'יטס הלוהט, ו פאג'יטות עוף בגריל רוחשות.
הוראות
במיכל בינוני עם מכסה, או בשקית רוכסן גדולה, שלבו פרוסות סטייק, מוג ' ו ו -1 כפית. אדובו; מעבירים למקרר. משרים לפחות 2 שעות, או עד 24 שעות.
מסננים סטייק, משליכים מרינדה. הביאו בשר לטמפרטורת החדר.
מחממים 1 כף. שמן במחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות.
מוסיפים פלפלים למחבת. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות נוספות. מתבלים ירקות עם סזונדור טוטאל ואדובו; מעבירים לפלטת הגשה גדולה. מכסים ירקות בנייר כסף כדי להתחמם.
מחממים את שארית השמן במחבת על אש גבוהה.
מוסיפים בקר; מבשלים, בקבוצות, עד להשחמה מכל הצדדים, כ -10 דקות.
להגשה, כף בשר וירקות למרכז הטורטיות החמות.
מוסיפים גוואקמולי, פיקו דה גאלו, שמנת חמוצה וסלסיטה, אם רוצים; לעטוף וליהנות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות יפים של פירות אדומים כגון חמוציות ותות שדה, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים ארציים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.