תבשיל שיבולת שועל שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל שיבולת שועל שום. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מלח, קורנפלקס, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו תבשיל שיבולת שועל שום, תבשיל שיבולת שועל, ו תבשיל שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה תבשיל 9 על 12 אינץ'. להביא 4 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני; להוסיף 1 כפית מלח.
מוסיפים את הגריסים ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות, מטאטא כל הזמן.
מוסיפים את הגבינה ו -4 כפות חמאה לגרגרים החמים ומערבבים עד מומסים ומאוגדים. מקציפים את הביצים בקערה קטנה, ולאחר מכן לטאטא בחלב; לאט מערבבים את תערובת הביצים לתוך שיבולת שועל.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת תבשיל מוכן. (אתה יכול לעשות את התבשיל עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה; לכסות ולקרר.)
ממיסים את שאר 1 כף חמאה; לשפוך על קורנפלקס בקערה ומערבבים להפיץ את החמאה.
מפזרים את תערובת פירור קורנפלקס על גבי גריסים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש