תבשיל שעועית ירוקה חדש
תבשיל שעועית ירוקה חדש יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 108 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינת פרמזן, עגבניות ענבים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה תבשיל IV (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קל לרתיחה; לבשל שעועית ירוקה לרתיחה עד רך עדיין המשרד לנשוך, 5 עד 10 דקות; לנקז ולהעביר לצלחת 9x13 אינץ'.
מבשלים ומערבבים בצל, חומץ, שום, סוכר, בזיליקום ואורגנו במחבת מעל חום בינוני עד בצל מתרככים ושקופים, כ 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד בצל הם מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מורחים תערובת בצל על שעועית ירוקה מלמעלה עם גבינת פרמזן. סדר עגבניות, לחתוך צדדים למטה, על גבי שכבת גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה מבעבע, כ -35 דקות.