קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל שפמנון בקערות ביסקוויט

תבשיל שפמנון בקערות ביסקוויט
וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל שפמנון בקערות ביסקוויט, Southwest ביסקוויטים קערות, ו קערות בייקון, ביצים וגבינה ביסקוויט.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. על ungreased גדול גיליון עוגיות, להפוך 8 (6-עוז) כוסות פודינג הפוך; outsides ספריי של כוסות עם ספריי בישול. בצק נפרד לתוך 8 ביסקוויטים; לחץ על כל אחד כדי ליצור מעגל 6 אינץ'. לחץ על כל ביסקוויט מעל התחתית ומסביב לצד של כל כוס. באמצעות אצבעות, לחץ על הבצק סביב כל כוס, יצירת קערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים 15 עד 18 דקות או עד חום זהוב. בזהירות להסיר כוסות פודינג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, בסיר 3 ליטר, לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבת נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש. שמור 1 כף טפטוף בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מבשלים בצל בטפטופים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז. מערבבים בכל החומרים הנותרים למעט שפמנון ובייקון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
שפמנוןשפמנון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מערבבים שפמנון. קוק חשף, כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. נזיד כפיות בקערות ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
שפמנוןשפמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מקשטים עם בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.