קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה III

תבשיל תפוחי אדמה III
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: בייקון צ'יזבורגר קרוק סיר תפוחי אדמה תבשיל טוט, תבשיל תפוחי אדמה (הידוע גם בשם תפוחי אדמה חמים), ו תבשיל תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה מעל חום גבוה, חום את הבשר טחון לנקז שומן. מערבבים קרם מרוכז של מרק פטריות, חלב רזה, מלח שום ושעועית ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מרוכז של מרק פטריותקרם מרוכז של מרק פטריות
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת תבשיל בינוני ושכבה עם תפוחי אדמה מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 30 דקות, או עד tater tots הם השחמה ופריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן