תבשיל תפוחי אדמה אירי דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, מלח, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 25%. נסו תבשיל הנשיא אובמה (תבשיל עוף) מ 'השולחן האירי שלי, עוגת תפוחי אדמה אירית, ו מרק תפוחי אדמה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת אפייה 1.5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לשלב את תפוחי האדמה, חמאה, ביצים, בצל, מלח ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים היטב.
4
מניחים תערובת תפוחי אדמה לתוך צלחת אפייה מוכנה ושופכים חלב מעל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים העליון עם גבינה, לחזור לתנור ואופים עד גבינה נמסה מעט השחמה.