תבשיל תפוחי אדמה וברוקולי
תבשיל תפוחי אדמה וברוקולי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך קרקרים מלוחים, קרם מרוכז של מרק ברוקולי, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה של Allrecipes יש 87 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. נסו תבשיל חזיר, ברוקולי ותפוחי אדמה, תבשיל תפוחי אדמה וברוקולי, ו ברוקולי ותבשיל תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז קל צלחת תבשיל 3 ליטר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד מרקי שמנת, גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה וחרדל. מערבבים בתפוחי אדמה וברוקולי. כפית לתוך תבשיל מוכן. למעלה עם קרקרים מרוסקים.
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד תפוחי אדמה במכרז.