תבשילי טאקו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם גבינת צ'דר, צ' יפס טורטיה גס, חסה ורוטב טאקו נוסף, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בשמנת החמוצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מדהים ציון של 49%. מתכונים דומים: תבשילי חביתה, תבשילי חזיר וגבינה, ו תבשילי ארוחת בוקר של חזיר וביצה.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את השעועית, רוטב העגבניות, רוטב הטאקו, אבקת הצ ' ילי ואבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רוטב טאקו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מחלקים שבבים בין שלושה 2 קילו לא משומנים. אפייה מנות; למעלה עם תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
שלב שמנת חמוצה וקמח; מורחים מעל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לוראן מטבח מקצועי®
4
מפזרים גבינה, עגבניות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30-40 דקות או עד לחימום.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות אחדמקווה יין פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
יין פינו נואר
רוב מונדבי ג ' וניור יצר בעבודת יד את הפינו נואר הזה מכרמים נבחרים ברחבי נאפה, סונומה והחוף המרכזי. פינו נואר בקליפורניה שלנו מציג את עדינות הענב בכך שהוא מאפשר תקופת הבשלה ממושכת על הגפן. זה יבטיח גישה רכה ועוצמה בסיסית מסקרנת של טעמי תות ותמרים. מיושן באלון אמריקאי מעגל את תחושת הפה על ידי הצגת מבנה טאנין וגימור מתובל אך שופע.