קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

תפוחי האדמה שלי

תפוחי האדמה שלי
לתפוחי האדמה שלי נדרשות כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 306 קלוריות . תמורת 51 סנט למנה תקבלו תוספת שמגישה 4. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, מלח תיבול, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה גבינתיים מתפוחי אדמה גולמיים , תפוחי אדמה ובטטות יוקון זהב קלויים , ותפוחי אדמה גבינתיים מתפוחי אדמה גולמיים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מפזרים מלח תיבול ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4
מניחים פרוסות חמאה על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. הופכים בזהירות תפוחי אדמה ואופים עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור