תפוחי האדמה שלי
לתפוחי האדמה שלי נדרשות כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 306 קלוריות . תמורת 51 סנט למנה תקבלו תוספת שמגישה 4. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, מלח תיבול, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה גבינתיים מתפוחי אדמה גולמיים , תפוחי אדמה ובטטות יוקון זהב קלויים , ותפוחי אדמה גבינתיים מתפוחי אדמה גולמיים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מפזרים מלח תיבול ופטרוזיליה.
מניחים פרוסות חמאה על תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. הופכים בזהירות תפוחי אדמה ואופים עוד 20 דקות.