תרד ופטה בצק עלים נושך
תרד ופטה עלים בצק עקיצות הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט מקף, טוחן פלפל, חתיכת by5 אינץ ארוז בצק עלים, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגת תרד ופטה פאף בצק ארוחת בוקר טארט, בצק עלים עוף נושך, ו נגיסות בצק עלים קארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
הפשרת תרד קפוא במיקרוגל על פי הוראות החבילה או על ידי ריצה מתחת למים חמים.
מסננים תרד, לסחוט את הנוזל העודף ממנו. בקערה, לערבב את התרד, פטה, שום, פלפל, ואגוז מוסקט יחד.
קמח משטח נקי, יבש או משטח עבודה שטוח אחר.
הניחו את הבצק הנפוח על פני השטח המשוריין. קמח את החלק העליון של הבצק.
מרדדים את בצק עלים עד שהוא חצי עבה (על 1/8 אינץ') ועל 24 על ידי 12 אינץ'. לקצץ קצוות לגודל במידת הצורך.
חותכים לרצועות 3 אינץ לרוחב ואורך, מה שהופך 32 (3 אינץ') ריבועים. ודא הריבועים הם משוריינים היטב ואז לערום אותם בערימה קטנה.
למלא צלחת קטנה עם כמה מים בטמפרטורת החדר. דמיינו שכל ריבוע שאתם עובדים איתו מופרד לשניים באלכסון.
מניחים כמה כפיות מילוי במחצית העליונה. לטבול אצבע לתוך המים ולהרטיב את הקצוות של המחצית העליונה עם מים. מקפלים את החצי התחתון כדי לפגוש את הקצוות של המחצית העליונה. השתמש במזלג כדי לאטום את הקצוות.
מניחים כיסים מוגמרים על תבנית אפייה nonstick ואופים כ -15 דקות עד חום זהוב ונפוח.