תרנגולות קלויות עם כרוב אדום-תפוח קומפוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תרנגולות קורניש, חומץ בלסמי, מיץ תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כרוב-תפוח קומפוט, תרנגולות קורניש קלויות תפוח / Improv, ו בשר חזיר צלוי עם תפוח-בייקון Compote & Butternut סקווש פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מתרנגולות. לשטוף תרנגולות עם מים קרים; טפיחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את העור; לקצץ עודף שומן. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו.
4
מפזרים תרנגולות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף תרנגולות; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
7
הסר מהחום.
8
צחצח תרנגולות עם דבש. הכנס גבעולי רוזמרין מתחת לרגלי תרנגולת.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מיצים לרוץ ברור.
10
הסר תרנגולות מחבת; להתחמם.
11
מניחים את המחבת על חום גבוה. מערבבים בחומץ, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.