קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות3
ציון בריאות56
מגזין

Bangin' Smokey Beef Brisket

Bangin' Smokey Beef Brisket
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? Bangin' Smokey Beef Brisket יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1287 קלוריות, 161 גרם חלבון ו-56 גרם שומן. מתכון זה מכסה 49% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 147 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-5 דקות. זהו מתכון יקר לחובבי האוכל היהודי. אם יש לכם אבקת בצל, רוטב ווסטרשייר, מלח שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לחג החנוכה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 95%. חזה בקר מתובל עם רוטב BBQ מעושן (טקסס), טיפים סינטה בקר עם רוטב פלפל מעושן, וטיפים סינטה בקר עם רוטב פלפל מעושן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
טורפים בקערה את מרק הבקר, 2 כפות עשן נוזלי, 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר, מלח שום ואבקת בצל, ויוצקים לשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
1 קופסת מרק עגבניות1 קופסת מרק עגבניות
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצהשוקולד אפייה מתוק למחצה
3/4 כוס פירה בטטה, קרה3/4 כוס פירה בטטה, קרה
12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים
2
מוסיפים את החזה, מצפים במרינדה, סוחטים את עודפי האוויר ואוטמים את השקית. משרים במקרר למשך 24 שעות. הופכים את השקית כמה פעמים כדי להבטיח שהבשר יהיה כבוש בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
תערובת קציצות בשר (כמויות שוות של בשר בקר טחון, בשר עגל טחון וחזיר טחון)תערובת קציצות בשר (כמויות שוות של בשר בקר טחון, בשר עגל טחון וחזיר טחון)
3
מחממים תנור ל-275 מעלות צלזיוס (135 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
פירורי לחם פנקו טחונים גספירורי לחם פנקו טחונים גס
4
מניחים את השום, כף עשן נוזלי וכף רוטב ווסטרשייר בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
1 כוס משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב1 כוס משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מרק הודו או מרק עוף דל נתרן2 כוסות מרק הודו או מרק עוף דל נתרן
5
יוצקים פנימה את הבירה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
6
מוציאים את החזה מהמרינדה, ומנערים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4 פרוסות דקות סלמי קשה, מחוספס4 פרוסות דקות סלמי קשה, מחוספס
7
מניחים את החזה לתוך תבנית האפייה, ומעליהם טבעות בצל. מכסים את הכלי היטב בנייר אלומיניום, וזורקים את יתרת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Hain מזונות מלח ים יודHain מזונות מלח ים יוד
ציוד שתשתמש בו
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך
2 כוסות מרק הודו או מרק עוף דל נתרן2 כוסות מרק הודו או מרק עוף דל נתרן
8
אופים בתנור שחומם מראש עד לריכוך מאוד, כ-5 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 150 מעלות F (65 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פירורי לחם פנקו טחונים גספירורי לחם פנקו טחונים גס

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, טמפרניו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור חזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק