Huevos Rancheros יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1144 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך כוסברה, אנצ'ו צ' ילה, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ביצים Huevos Rancheros (ביצים Rancheros), Huevos Rancheros, ו Huevos Rancheros (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים כ -3 סנטימטרים של שמן בוטנים, בסיר עם תחתית כבדה ל 375 מעלות F. מחממים מראש את broiler. מטגנים את הטורטיות במשך 30 עד 40 שניות עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. טובלים את הטורטיות לתוך סלסה רוחה בעוד עדיין חם, באמצעות מלקחיים, ולאחר מכן להעביר צלחות הגשה. למעלה כל טורטייה עם כפית טובה של שעועית מטוגנת ולאחר מכן לארגן בצד שטוף שמש למעלה ביצה מטוגנת על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4
לקרוע את כל צ ' ילי לחתיכות גדולות וטוסט אותם במחבת יבשה גדולה על חום בינוני עד שהם משנים צבע קצת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את התבלינים וממשיכים טוסט במשך 2 עד 3 דקות עד שהכל ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
6
הסר מהחום ומוסיף בזהירות כ 1 כוס מים חמים רק כדי לכסות את צ ' ילי. הפעל את החום נמוך ומבשל במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
שים את העגבניות לרבעים, בצל פרוס, וציפורן שום שלמה על מגש קלייה, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
9
טפטוף עם שפע של שמן זית מתבלים היטב עם מלח ופלפל ומפזרים עלי כוסברה. לצלות עד שהכל חרוך יפה, על 10 דקות (אתה רוצה הרבה צבע עשיר עמוק אז אל תפחד אם חלק מהקצוות לקבל די שחור).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
10
מוסיפים את תערובת צ ' ילה לבלנדר ומחית.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הסר את תערובת עגבניות / בצל מהמחבת הקלייה בזהירות להוסיף אותו לבלנדר, (זה יהיה חם). תערובת עד חלקה (ייתכן שיהיה עליך לעבוד 2 קבוצות). ברגע שהכל מחית, יוצקים את התערובת בחזרה לתוך הסיר על אש נמוכה הוספת קצת מים אם הסלסה עבה מדי. מערבבים את הסוכר ואת מיץ ליים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
דק קוצצים את צ ' וריסו לקוביות קטנות. בסיר עם תחתית כבדה מוסיפים שמן זית וצ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
שים את הסיר על אש נמוכה לאט להביא את החום עד בינוני. מטגנים את הצ ' וריסו לכמה דקות כדי להשרות את שמן הזית. באמצעות כף מחוררת להסיר כ 1/4 כוס צ ' וריסו, לקישוט, ולהניח בצד. לצ ' וריסו הנותר בסיר מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד ששניהם מבושלים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
מוסיפים את השעועית עם הנוזל והמלאי שלהם ומבשלים כדי לאפשר את הטעמים לבוא יחד על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את השעועית לתוך מחית גס. לחלופין, אתה יכול לתת את השעועית מגניב במשך כ 5 דקות בזהירות פירה במעבד מזון עד חלקה. להפריש עד מוכן לשימוש.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.