קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

Jicama עטוף צלעות קצרות עם סלט אגס אסייתי

Jicama עטוף צלעות קצרות עם סלט אגס אסייתי
Jicama עטוף צלעות קצרות עם סלט אגס אסייתי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. אם יש לכם שמן שומשום, קרקע קינמון, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו טאקו עוף ברביקיו קוריאני עם אגס אסייתי וסלט ג'יקמה, צלעות אסיאתיות קצרות, ו צלעות קצרות עטופות בעלים תאנים עם מול שחור תאנה משימה (מתכונים דומים).

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנבטי שעועית, חצוינבטי שעועית, חצוי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלעות בקר קצרות ללא עצמות, לחתוך לפרוסות עבות 1/8 אינץצלעות בקר קצרות ללא עצמות, לחתוך לפרוסות עבות 1/8 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית11 קילו קישואים,קצוץ דק McCormick® אוסף גורמה גבישי ג'ינג'רקצוץ דק McCormick® אוסף גורמה גבישי ג'ינג'ר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון11 קילו קישואים,מקורמיק ® קינמון Groundמקורמיק ® קינמון Ground1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1( חצילים)jicamajicama4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלט אסיאתי לערבב או כרוב נאפה קצוץסלט אסיאתי לערבב או כרוב נאפה קצוץ3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק אגס אסיאתיפרוס דק אגס אסיאתי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דבק פלפל חריף קוריאני (Gochujang)דבק פלפל חריף קוריאני (Gochujang)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ אורז מתובלחומץ אורז מתובל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר2(יכול להיות או להרחיק)מקורמיק ® זרעי שומשוםמקורמיק ® זרעי שומשום2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.