Lomo Saltado פרואני
המתכון פרואני Lomo Saltado יכול לספק השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 50 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. אם יש לך פלפל צ'ילי, בשר טרי טיפ, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 631 אדם התרשמו מתכון זה. . מתכונים דומים: אל פולו Inka של פרו Lomo Saltado (חקיין), Lomo Saltado, ו Lomo Saltado בגריל.
הוראות
הכן את התיק של צ ' יפס על פי הוראות החבילה.
בעוד הצ ' יפס מתבשל, מחממים את השמן במחבת על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הבשר הפרוס במלח ופלפל לפי הטעם. מטגנים את הבשר עד רק מבושל, והמיצים מתחילים לשחרר.
הסר את הבשר מהמחבת, ואז לבשל את הבצל, עם שמן נוסף במידת הצורך, עד שהם שקופים. מערבבים את העגבניות ואת aji amarillo; לבשל עד עגבניות מתרכך.
יוצקים את החומץ ורוטב הסויה, מוסיפים את הצ ' יפס, מכסים ומבשלים עד שהבשר נעשה, כ -3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומפזרים פטרוזיליה קצוצה להגשה.