קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות78
סוגי מאכליםלחם
מגזין

Pisarei E Faso (כופתאות לחם עם שעועית מפיאצ'נצה)

Pisarei E Faso (כופתאות לחם עם שעועית מפיאצ'נצה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל Pisarei E Faso (כופתאות לחם עם שעועית מפיאצ'נצה). המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1197 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, parmigiano-רג'יאנו, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו באטו (ברווז משומר מפיאצ'נצה), מבשלים את הספר: הודו עם שעועית שחורה מתובלת בכופתאות טופו, ו זנב שור עם כופתאות לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
יוצקים את פירורי הלחם לתוך קערה ומוסיפים את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בואו לעמוד 10 דקות. תלוש את הקמח על משטח עבודה. באמצעות כף עץ, לעשות באר בתל שנראה כמו מכתש הר געש.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את הביצים, 10 כפות מים, וספוגים פירורי לחם לבאר. למזג אותם יחד עם כף עץ. בהדרגה לערבב את הקמח על ידי ביצוע גרוטאות רדודות לאורך הקירות של הבאר ושילוב הקמח לתוך הנוזלים. השתמש מגרדת מאפה לתפוס כל נוזלים שעלולים לברוח מן מכתש הקמח. לאחר התערובת הפכה בצק מחוספס, ללוש אותו ביד 10 דקות, או עד אלסטי. זה צריך להיות די נוקשה ולא דביק מאוד. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
כדי לעצב את pisarei: תלתלי פסטה קטנים אלה מעוצבים על ידי לקיחת חתיכת בצק בגודל אפונה, לחיצה עליו עם קצה האגודל, ואז מושך את האגודל בחזרה למעלה בתנועה מהירה. הבצק מדלל ומתולתל, ויוצר צורת C בפרופיל. לאחר שביצעת כמה חתיכות, קצב יפתח ועיצוב pisarei יהפוך אוטומטי. יש שימושי כמה סלים שטוחים גדולים מרופדים במגבות מטבח לייבוש הפסטה. קח 1/4 מהבצק (לשמור את השאר עטוף בניילון נצמד) ולחלק אותו ל -10 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מרדדים כל חתיכה עם שטוח של כף היד שלך כדי ליצור כבל ארוך 1/4 עד 1/2 אינץ ' בקוטר. שמור את המיתרים מכוסים בניילון נצמד. קח את כבל 1 ולחתוך אותו לחתיכות בגודל אפונה. השתמש בקצה האגודל כדי לסלסל כל חתיכה לתוך משטח העבודה ולאחר מכן למשוך בחזרה ומעלה. זוהי תנועה אימים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
מורחים את החתיכות על הסלים מבלי לתת להם לגעת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
מניחים את השעועית בסיר גדול ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי כ 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים עלי מרווה ורוזמרין. מכסים ומביאים לבועה איטית מאוד מעל חום בינוני. התאם את החום כך שהמים מבעבעים לאט. לבשל, מכוסה, 1 שעה, או עד השעועית הם רק רך מספיק כדי לאכול אבל בכלל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
צווארי עוףצווארי עוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים את השעועית במסננת, ומחזירים אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הכנת רוטב העגבניות: בעוד השעועית מתבשלת, מחממת את שמן הזית ואת שומן הפנצ ' טה בסיר כבד של 4 ליטר על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מטגנים את הבצל לחום זהוב עשיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את השום, בזיליקום ועגבניות ומבשלים כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מוסיפים את העגבניות והנוזל שלהן, מפרקים אותן כשהן נכנסות למחבת. להביא בועה תוססת לבשל, חשוף, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים את השעועית בסיר גדול עם רוטב עגבניות ומי כוס 1, ולהביא את תערובת שעועית / עגבניות לבועה עדינה. התערובת צריכה בועה לאט מאוד. מכסים חלקית ומבשלים 1/2 שעה, עד השעועית הם רכים מאוד (אבל לא מתפרקים), ויש להם את העקביות של מרק עבה. מערבבים לעתים קרובות כדי לבדוק דבק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים עוד מים אם התערובת מאיימת לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
מניחים 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. טיפה pisarei ומרתיחים 5 עד 6 דקות, עד שהם צפים והם קלים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
יוצקים את השעועית לתוך קערת המנה המחוממת ומקפלים את השניים יחד, דואגים לא לשבור את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מפזרים כמה כפות של הגבינה, ומגישים. להעביר את שאר Parmigiano-רג ' יאנו בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבורלוטי מיובש, ספוג לילה במים קריםבורלוטי מיובש, ספוג לילה במים קרים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3(חוֹרֶף)עלי בזיליקום טחוניםעלי בזיליקום טחונים6אינצ ' יםרוזמרין טרירוזמרין טרי8עלי מרווה טרייםעלי מרווה טריים1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, טחוןבצל, טחון57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פנצ'טה, טחוןפנצ'טה, טחון4ריבס, קצוץ טרי או קפואParmigiano-רג'יאנו, לצורםParmigiano-רג'יאנו, לצורם1חבורהפטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/4 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/4 כוס4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל2(חוֹרֶף)רסק עגבניות איכותי ביותררסק עגבניות איכותי ביותר907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות קלופות ומיציהםעגבניות קלופות ומיציהם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב10(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב