זה מובא אליך על ידי מזון ויין. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח כשר ופלפל, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מקלות הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Ropa Vieja, Ropa Vieja, ו Ropa Vieja.
הוראות
1
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, לחמם 1 כף שמן זית עד מנצנץ. כתם את סטייק האגף יבש עם מגבות נייר ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. עבודה ב 2 קבוצות, חום הבשר על חום גבוה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
העבר את הסטייק השחום לצלחת וחזור עם הבשר הנותר. החזירו את כל הבשר לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את המים ואת עלה דפנה 1; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר את הבשר מבושל לקערה גדולה לכסות בנייר אלומיניום; להזמין 3 כוסות של נוזל הבישול. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
5
באותו תבשיל, לחמם את הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים האדומים והירוקים לתבשיל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתרככים וזהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הניחו את ציפורן, קינמון ואת עלה המפרץ הנותר על ריבוע של גזה. לאסוף את הקצוות ולקשור אותם עם חוט מטבח; להוסיף את תיק התבלינים לתבשיל. מערבבים את העגבניות, צלפים ואת שמורות 3 כוסות של נוזל בישול; מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על חום נמוך בינוני עד הרוטב מתעבה, 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. תיפטר משקית התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
9
בינתיים, באמצעות 2 מזלגות, למשוך את הבשר לחתיכות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הבשר לרוטב ומבשלים על אש נמוכה עד מחומם, ולאחר מכן לשרת.