קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

Ropa Vieja עם צלפים

Ropa Vieja עם צלפים
זה מובא אליך על ידי מזון ויין. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח כשר ופלפל, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מקלות הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Ropa Vieja, Ropa Vieja, ו Ropa Vieja.

הוראות

1
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, לחמם 1 כף שמן זית עד מנצנץ. כתם את סטייק האגף יבש עם מגבות נייר ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. עבודה ב 2 קבוצות, חום הבשר על חום גבוה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
העבר את הסטייק השחום לצלחת וחזור עם הבשר הנותר. החזירו את כל הבשר לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את המים ואת עלה דפנה 1; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר את הבשר מבושל לקערה גדולה לכסות בנייר אלומיניום; להזמין 3 כוסות של נוזל הבישול. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
5
באותו תבשיל, לחמם את הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים האדומים והירוקים לתבשיל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתרככים וזהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הניחו את ציפורן, קינמון ואת עלה המפרץ הנותר על ריבוע של גזה. לאסוף את הקצוות ולקשור אותם עם חוט מטבח; להוסיף את תיק התבלינים לתבשיל. מערבבים את העגבניות, צלפים ואת שמורות 3 כוסות של נוזל בישול; מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על חום נמוך בינוני עד הרוטב מתעבה, 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. תיפטר משקית התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
9
בינתיים, באמצעות 2 מזלגות, למשוך את הבשר לחתיכות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הבשר לרוטב ומבשלים על אש נמוכה עד מחומם, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך