Roulade סטייק מצופה חזרת יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 860 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, רוזמרין, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו סטייק מצופה בפלפל עם שמנת חזרת על קרוסטיני שום בגריל, Roulade סטייק עם פרובולון, ו חצאית Wagyu סטייק Roulade (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את המילוי עבור הסטייק: מחממים את המטגן ומניחים את הפלפלים חתוכים בצד על מחבת ברוילר מצופה בנייר כסף. לצלות עד העור הוא חרוך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
פלפלים
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
רדיד אלומיניום
2
להעביר לקערה, לכסות עם צלחת ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף את הפלפלים עם האצבעות או סכין קילוף. במידת הצורך, יש לשטוף קלות כדי להסיר את כל העור שנותר יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
ציוד שתשתמש בו
סכין
קערה
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיף את הכרישה ושום ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
כרישה
6
הסר מהחום, להוסיף את הפטרוזיליה ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
7
בואו מגניב.
8
בעדינות לדפוק את הסטייק עם הצד השטוח של פטיש או מחבת כבדה עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
שכב על קרש חיתוך עם הצד הארוך פונה אליך ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
מניחים את הפלפלים קלויים באופן שווה על הבשר, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב. למעלה עם פרוסות הגבינה, ואז תערובת הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
גבינה
כרישה
בשר
11
מרדדים את הבשר ממך לתוך גליל הדוק, תוחב במילוי כפי שאתה מגלגל.
מרכיבים שתצטרך
בשר
גלול
1
מערבבים את פירורי הלחם, רוזמרין, פטרוזיליה, חזרת, שמן זית, 1/2 כפית מלח ופלפל לטעום בקערה בינונית עד לחלחל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חזרת
שמן זית
רוזמרין
פטרוזיליה
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מברישים את הסטייק עם מעט שמן זית ולוחצים על תערובת פירורי הלחם על החלק העליון והצדדים. לקשור את הגליל עם חוט בשלושה או ארבעה מקומות, לוודא שזה לא חזק מדי (אתה רוצה את הקרום להישאר שלם).
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שמן זית
קרום
סטייק.
גלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
3
מניחים את הסטייק על מתלה במחבת צלייה וצולים עד שהקרום מוזהב ומדחום מוכנס למרכז רושם 130 מעלות עבור מדיום-רייר, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
סטייק.
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מדחום מטבח
4
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 דקות. בזהירות לחתוך את החוט, ולאחר מכן לחתוך את רול לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.