Tarte aux Pommes (עוגת תפוחים)
Tarte aux Pommes (טארט תפוחים) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. אם יש לך ביצה לבן, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו Tarte aux Pommes à la Frangipane (עוגת תפוחים צרפתית), Tarte aux Pommes, ו Tarte Aux Pommes (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים.
מוסיפים חמאה; דופק 4 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, להוסיף מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור). בעדינות הקש תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק; כיסוי. צ ' יל במשך 15 דקות. חפיפה קלה 2 אורכים של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. פתח בצק מקורר, והנח על ניילון נצמד. מכסים ב-2 אורכים נוספים של עטיפת פלסטיק חופפת.
מגלגלים את הבצק, עדיין מכוסה, למעגל 14 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר יריעות תחתונות של ניילון נצמד.
מניחים את הבצק למחבת טארט של 10 אינץ', לוחצים על הבצק כנגד צידי המחבת ומאפשרים לו להשתרע על פני קצה המחבת.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד.
מסדרים חצי פרוסות התפוח בתחתית מחבת הטארט ומפזרים חצי מהסוכר. חזור על ההליך עם פרוסות התפוח הנותרות וסוכר. מקפלים את הבצק על פרוסות התפוח (הבצק יכסה חלקית פרוסות תפוח).
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד התפוח הוא מכרז קרום הוא השחמה קלות (טארט מגן עם לסכל אם הוא הופך להיות חום מדי). מגניב על מתלה תיל.