אגס טרי פריך
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם סוכר, אגסים, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו אגס טרי ג'ינג'ר פריך, אגס פריך, ו אגס פריך עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום ו -1 / 2 כפית הקינמון.
חותכים במרגרינה עד שנוצרים פירורים גסים; מניחים בצד.
מניחים אגסים בקערה גדולה.
מפזרים סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון, ג ' ינג ' ר ושאר הקינמון; לזרוק לציפוי.
העברה ל-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 45-50 דקות או עד שהאגסים רכים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.