קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

איך לעשות מניה מרגלי עוף

איך לעשות מניה מרגלי עוף
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: איך לעשות ציר עוף, איך לעשות את המניה עוף הטוב ביותר, ו איך להכין ציר עוף תוצרת בית.

הוראות

1
מרתיחים רגלי עוף בתחילה במשך 5 דקות ברתיחה קשה: להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רגלי תרנגולתרגלי תרנגולת
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
שים את רגלי העוף בסיר מלאי גדול ומכסה במים רותחים. להרתיח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגלי תרנגולתרגלי תרנגולת
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים, שוטפים, מנותקים ומשליכים את קצות הטפרים: 
4
לנקז את רגלי העוף לחלוטין. לשטוף עם מים קרים, כך הרגליים קרירות מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
רגלי תרנגולתרגלי תרנגולת
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
באמצעות סכין חדה, לכרות את קצות הציפורניים ולהשליך. הם צריכים לחתוך בקלות אם אתה חותך אותם דרך המפרק. אם כל כתמים מחוספסים של כרית טופר להישאר, לחתוך אותם עם סכין קילוף.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מניחים רגלי עוף בקומקום גדול ונקי. מלא במים קרים כדי לכסות את הרגליים בסנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
רגלי תרנגולתרגלי תרנגולת
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים גזר, בצל, סלרי, טימין, עלה דפנה ופלפל. להביא לרתיחה, מיד להפחית את הטמפרטורה נמוכה. כיסוי חלקי, להשאיר על סדק חצי אינץ ' בערך, ולשמור על בישול המניה בבית רתיחה חשופה, במשך 4 שעות. מדי פעם לרפרף כל קצף שעשוי לבוא אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
לחשוף, להגדיל את החום מעט כדי לשמור על רתיחה נמוכה עם הסיר כעת חשוף. המשך לבשל במשך שעה או שעתיים. בשלב זה אתה מפחית את המניה, כך קל יותר לאחסן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מסננים את המניה דרך כמה שכבות של גזה או מסננת רשת עדינה (באופן אידיאלי שניהם) לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
יוצקים לתוך צנצנות בגודל ליטר.
11
תן מגניב במשך שעה בערך לפני אחסון במקרר.
12
כאשר המניות שלך התקררו, זה צריך להצטבר יפה לתוך ג ' ל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן