איך לעשות מניה מרגלי עוף
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: איך לעשות ציר עוף, איך לעשות את המניה עוף הטוב ביותר, ו איך להכין ציר עוף תוצרת בית.
הוראות
מרתיחים רגלי עוף בתחילה במשך 5 דקות ברתיחה קשה: להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה.
שים את רגלי העוף בסיר מלאי גדול ומכסה במים רותחים. להרתיח במשך 5 דקות.
מסננים, שוטפים, מנותקים ומשליכים את קצות הטפרים:
לנקז את רגלי העוף לחלוטין. לשטוף עם מים קרים, כך הרגליים קרירות מספיק כדי להתמודד.
באמצעות סכין חדה, לכרות את קצות הציפורניים ולהשליך. הם צריכים לחתוך בקלות אם אתה חותך אותם דרך המפרק. אם כל כתמים מחוספסים של כרית טופר להישאר, לחתוך אותם עם סכין קילוף.
מניחים רגלי עוף בקומקום גדול ונקי. מלא במים קרים כדי לכסות את הרגליים בסנטימטר.
מוסיפים גזר, בצל, סלרי, טימין, עלה דפנה ופלפל. להביא לרתיחה, מיד להפחית את הטמפרטורה נמוכה. כיסוי חלקי, להשאיר על סדק חצי אינץ ' בערך, ולשמור על בישול המניה בבית רתיחה חשופה, במשך 4 שעות. מדי פעם לרפרף כל קצף שעשוי לבוא אל פני השטח.
לחשוף, להגדיל את החום מעט כדי לשמור על רתיחה נמוכה עם הסיר כעת חשוף. המשך לבשל במשך שעה או שעתיים. בשלב זה אתה מפחית את המניה, כך קל יותר לאחסן.
מסננים את המניה דרך כמה שכבות של גזה או מסננת רשת עדינה (באופן אידיאלי שניהם) לתוך סיר.
יוצקים לתוך צנצנות בגודל ליטר.
תן מגניב במשך שעה בערך לפני אחסון במקרר.
כאשר המניות שלך התקררו, זה צריך להצטבר יפה לתוך ג ' ל.