אספרגוס מאודה עם מיונז טרגון
אספרגוס מאודה עם מיונז טרגון נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך מלח, שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ארטישוק מאודה עם מיונז טרגון, אספרגוס עם מיונז טרגון, ו אספרגוס בגריל עם סלמון מעושן ומיונז טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך מיונז, במערבל או מעבד מזון, מקום טופו, מיץ לימון, חרדל, מלח, שאלוט ושום. מכסים ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה. עם בלנדר על, להוסיף שמן על ידי טיפות.
מניחים במיכל זכוכית או פלסטיק; מערבבים טרגון. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד הצטננות.
מניחים סל ספינת קיטור במים 1/2 אינץ בסיר או מחבת (מים לא צריכים לגעת בתחתית הסל).
מניחים אספרגוס בסל. מכסים בחוזקה וחום לרתיחה; להפחית את החום. קיטור 6 עד 8 דקות או עד פריך-מכרז.