אסקרול העולם הישן ושעועית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, אסקרול, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אסקרול ושעועית, נקניק עם שעועית אסקרול, ו נקניק עם אסקרול ושעועית לבנה.
הוראות
1
מניחים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד קריספ, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר את הבייקון ושמור את הטפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים שמן זית לטפטופים וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
הוסף את escarole; לבשל ומערבבים במשך 3 עד 4 דקות. מערבבים את השום, וממשיכים לבשל ולערבב עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
1 תפוז, גרידה
5
יוצקים את מרק עוף ושעועית, ומתבלים עם פתיתי פלפל אדום. מבשלים במשך 5 עד 7 דקות. מצקת לתוך קערות לשרת ולמעלה עם בייקון מתפורר וגבינת פרמזן.