אפייה קלה של זיתי
ניתן להכין את המתכון Easy Bake Ziti תוך שעה ו-5 דקות בערך . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -24 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 419 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 94 מעריצים. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה קרטון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפייה קלה של זיתי , אפייה של זיתי , ואפיית קציצות וזיטי .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה רוטב ספגטי.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, גבינת הריקוטה, 1-1/2 כוסות גבינת מוצרלה וגבינת הפרמזן.
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת הגבינה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
כף שליש מרוטב הבשר לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מעל חצי מתערובת הפסטה. חזור על שכבות. למעלה עם רוטב הבשר שנותר.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 40 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות. לגלות; מפזרים את שארית גבינת המוצרלה.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.