קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

אפייה קלה של זיתי

אפייה קלה של זיתי
ניתן להכין את המתכון Easy Bake Ziti תוך שעה ו-5 דקות בערך . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -24 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 419 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 94 מעריצים. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה קרטון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפייה קלה של זיתי , אפייה של זיתי , ואפיית קציצות וזיטי .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, גבינת הריקוטה, 1-1/2 כוסות גבינת מוצרלה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת הגבינה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
כף שליש מרוטב הבשר לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מעל חצי מתערובת הפסטה. חזור על שכבות. למעלה עם רוטב הבשר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 40 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות. לגלות; מפזרים את שארית גבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.