אפרסק מלבה קריר
אפרסק מלבה קריר עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 233 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מים, סוכר מגורען, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאי אפרסק מלבה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את הסוכר והמים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס, על 5 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מעבירים את הסירופ למיכל קטן עם מכסה הדוק.חצי, בור, לחתוך את אפרסק לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מוסיפים את פרוסות האפרסק לסירופ ומערבבים לשלב. חותם את המיכל ומקרר עד שהטעם אפרסק מחדיר את הסירופ, לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.כאשר מוכן לשרת, לשפוך את הסירופ דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על קערה בינונית; להשליך את פרוסות אפרסק.
מוסיפים חצי מהפטל וחצי מזרעי הקורנית לקערה. (הגדר את שאר פטל ותימין בצד להשתמש כמו garnishes.) באמצעות masher תפוחי אדמה, בקצרה לרסק את פטל עד שהם משחררים את המיצים שלהם.הגדר מסננת בסדר רשת על קנקן גדול ויוצקים בתערובת פטל. לחץ קלות על המוצקים עם מרית גומי, ואז להשליך את התוכן של המסננת.
מוסיפים את סודה וקרח לקנקן ומערבבים בעדינות עם כפית ארוכה עד לשלב.בעדינות לפצוע את המחצית הנותרת של הקורנית על ידי ריסוק זה בידיים שלך (אבל לא לגמרי להשחית אותו) ולהניח אותו בצד.
יוצקים את צידנית המלבה האפרסק לתוך כוסות קולינס מלאות קרח ומקשטים כל משקה עם ענף של הקורנית וכמה פטל טרי.