קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

אפרסק מלבה קריר

אפרסק מלבה קריר
אפרסק מלבה קריר עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 233 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מים, סוכר מגורען, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאי אפרסק מלבה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את הסוכר והמים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
3
מעבירים את הסירופ למיכל קטן עם מכסה הדוק.חצי, בור, לחתוך את אפרסק לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
4
מוסיפים את פרוסות האפרסק לסירופ ומערבבים לשלב. חותם את המיכל ומקרר עד שהטעם אפרסק מחדיר את הסירופ, לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.כאשר מוכן לשרת, לשפוך את הסירופ דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על קערה בינונית; להשליך את פרוסות אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים חצי מהפטל וחצי מזרעי הקורנית לקערה. (הגדר את שאר פטל ותימין בצד להשתמש כמו garnishes.) באמצעות masher תפוחי אדמה, בקצרה לרסק את פטל עד שהם משחררים את המיצים שלהם.הגדר מסננת בסדר רשת על קנקן גדול ויוצקים בתערובת פטל. לחץ קלות על המוצקים עם מרית גומי, ואז להשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים את סודה וקרח לקנקן ומערבבים בעדינות עם כפית ארוכה עד לשלב.בעדינות לפצוע את המחצית הנותרת של הקורנית על ידי ריסוק זה בידיים שלך (אבל לא לגמרי להשחית אותו) ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
7
יוצקים את צידנית המלבה האפרסק לתוך כוסות קולינס מלאות קרח ומקשטים כל משקה עם ענף של הקורנית וכמה פטל טרי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o