ארוחה אירית קורנביף
חג אירי קורנביף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 793 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.85 דולר למנה. אם יש לכם בצל, ציר בקר, גרגירי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכרוב אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם כרוב שטעמו כמו קינוח! כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. מתכונים דומים: ערוץ אירי קורנביף וכרוב, קורנביף וירקות איריים תוצרת בית, ו קורנביף וכרוב עם רוטב חרדל אירי.
הוראות
שוטפים היטב במים קרים ומכניסים לתנור הולנדי גדול. מצפים בנדיבות בקר עם סוכר חום מכל הצדדים.
יוצקים בירה אירית מוצקה סביב צלי, ואחריו ציר בקר. נוזל צריך לכסות את החזה בכ -1 אינץ'; הוסף בירה נוספת אם יש צורך בנוזל נוסף.
מניחים בצל, שום, עלי דפנה, חבילת ספייק מקורנביף, וגרגירי פלפל לנוזל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה, ומכסים בתנור הולנדי. מבשלים במשך 2 1/2 שעות, הופכים את החזה בתערובת הבירה כל 30 דקות.
מניחים תפוחי אדמה וגזר סביב צלי, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים טריזי כרוב ומבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות נוספות. בריסקט צריך בקלות להתפרק עם האצבעות או מזלג.
מעבירים ירקות לקערת הגשה ומניחים קורנביף על מגש הגשה; תנו לבשר לנוח 10 דקות לפני שחותכים את התבואה להגשה.