ארוחת יום ראשון: שום תמנון זית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: שום תמנון זית. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לך לימון, פטרוזיליה, פסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו כריכי ארוחת יום ראשון, יום ראשון ארוחת ערב: Jambalaya, ו יום ראשון ארוחת ערב: Pierogies (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תמנון, שיני שום, פטרוזיליה, פלפל ולימון בכיסוי סיר עם מים קרים ולהביא לרתיחה. מבשלים עד שתמנון הוא רך ועור מגיע בקלות מבשר לבן מוצק. בהתאם לעובי זרועות התמנון זה יכול לקחת בכל מקום בין 1-1 1/2 שעות.
לאחר תמנון הוא להסיר מכרז מן הסיר עם מלקחיים להשליך מרכיבים נוזליים הנותרים. שמור עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
טפטוף מחבת גדולה עם שמן זית וחום עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך ואז מוסיפים שום. לבשל עד שום רק מתחיל לקחת על צבע.
הסר עגבניות מנוזל ולהוסיף בצל ושום, מוחץ כל עגבניה בידיים שלך לפני הוספת אותו. מבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, כ -15 דקות.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
ברגע שתמנון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בעדינות מן הבשר בזהירות עם אצבעות או באמצעות מגבת נייר. להפריד זרועות אחד מהשני, לחתוך את הראש לרצועות.
טפטוף תמנון עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל, מחבת גריל חום עד עישון ולמקם תמנון על גריל, לבשל עד רק מתחיל char, כ 7 דקות.
אם מגישים עם פסטה, לבשל פסטה ולזרוק עם רוטב עגבניות ומגישים עם תמנון חרוך. או, אם מגישים עם רוטב פסטה מקום לחם צלחת הגשה, העליון עם תמנון חרוך לשרת עם לחם פרוס חרוך על הגריל.