קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ארוחת ערב הלילה: Orecchiette עם כרוב מטוגן וכרובית

ארוחת ערב הלילה: Orecchiette עם כרוב מטוגן וכרובית
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ארוחת ערב הערב: אורקייט עם כרובית, בייקון ופירורי לחם, ארוחת ערב: אורקייט עם ברוקולי, אנשובי וצ'ילי, ו ארוחת ערב הלילה: Orecchiette עם עדשים, בצל, תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד גדול, מחממים חצי שמן זית על אש בינונית, ואז מוסיפים חצי צ ' ילי וספריג רוזמרין. אפשר להם לרחוש בשמן לרגע, ולאחר מכן להוסיף חצי הבצל. כפי שהוא מרכך, לאחר כשתי דקות, להוסיף חצי שום העונה עם מלח ופלפל. המשך לבשל עד הבצל הופך זהוב, ולאחר מכן להוסיף את כרוב ומערבבים מעיל עם השמן. להתיז ב 1/4 כוס מים ולכסות בחוזקה, הפיכת החום לנמוך. מבשלים עד מכרז, על 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את sprig רוזמרין. 10 דקות לפני הבישול הוא דרך, להוסיף את דומדמניות כדי שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, לחמם את השמן הנותר במחבת רחבה שנייה, כבדה על חום בינוני ולהוסיף את הבצל הנותרים וצ ' ילה. כאשר הוא מתחיל צבע להוסיף את פילה אנשובי, מועך אותם לתוך השמן כדי להמיס. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את הכרובית עם קמצוץ חסון של מלח ופלפל. מבשלים, משליכים ומערבבים לעתים קרובות, עד הכרובית הוא מקורמל עשיר ועדין, אבל לא רגשני. מתבלים לפי הטעם לפי הצורך. כאשר הכרובית כמעט מוכנה, מוסיפים את הצנוברים לטוסט במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, לבשל את orrecchiette במים רותחים מלוחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים, שומרים כוס מלאה של מי בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
5
שלב את כל החומרים לתוך הסיר הגדול ביותר, שבו אתה מבושל או כרוב או כרובית, ולהפוך את החום גבוה. אפשר לפסטה להפוך מעט זהובה ופריכה, מגרדת אותה מתחתית המחבת בכפית עץ. לאחר כמה דקות, להוסיף קצת מי פסטה שמורות כדי ליצור רוטב משיי העונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים בקערות עם פירורי הלחם מפוזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך