זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, אבקת קארי, חרדל חריף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מטבל תרד וארטישוק אפוי, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 375ºF.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב את לבבות ארטישוק, טופו, משקה חלב קוקוס, שום, קארי, חרדל (אם משתמשים), מיץ לימון, מלח ופלפל, לפי הטעם, בבלנדר שלך או מעבד מזון ומחית עד חלקה.מערבבים את התרד הקצוץ ויוצקים את התערובת לתוך 1 עד 4 ramekins. 1 מיועד לשרת את לטבול בכללותו,אבל אני אוהב להשתמש 2 עד 4 ramekins לשרת מנות קטנות או אפילו יחיד לשרת.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלב קוקוס
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
רוטב סויה 1 כף שומשום
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
אופים במשך כ 20 דקות, או עד העליון נראה המשרד ואת הקצוות רק מתחילים להפוך חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו להתקרר מעט, אבל לשרת חם עם צ ' יפס טורטייה, קרקרים, או לחם. ראה הצעות המשרתים האחרים שלי בהודעה לעיל.
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.