המתכון עוף באפלו סלופי ג'וס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 35 דקות. למנה העיקרית הזו יש 541 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 76 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, שמן זית, גבינת נופצ'טל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון {בריא} באפלו עוף מרושל המחץ עבור, באפלו מרושל המחץ, ו באפלו מרושל המחץ לשניים.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה ומערבבים פנימה את העוף הטחון. מבשלים ומערבבים עד שהעוף מתפורר, שחום באופן שווה, וכבר לא ורוד. מערבבים פנימה את הבצל, השום, המלח והפלפל השחור; מבשלים עד שהבצל מתרכך, בערך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף טחון
שמן זית
עוף שלם
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
שלב בקערה ציר עוף, רוטב כנפי באפלו, חומץ יין אדום, סוכר חום ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רוטב באפלו
חומץ יין אדום
ציר עוף
סוכר חום
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים למחבת עם העוף ומוסיפים את נויפצ 'טל וגבינת הצ' דר; מבשלים ומערבבים עד שהגבינות נמסו והכל מתאחד היטב.
פינו נואר, מלבק וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור סלופי ג ' ו. כל היינות האדומים האלה משתלבים היטב עם בשר בקר טחון ורוטב עגבניות של סלופי ג ' ו. אתה יכול לנסות סטולץ אורגני פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
סטולץ אורגני פינו נואר
פינו זה מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור קולומביה אורגני ערוץ פינו נואר. הכל בסדר שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או שישתה במקום.