בייקון פופקורן
פופקורן בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. תמורת 22 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 208 קלוריות . מתאים ל-10 מנות. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חתיכות בייקון, גריז בייקון, גבינת צ'דר ומלח מתובל. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האמריקאית הזו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 21% . מתכונים דומים: פופקורן שמפניה קרמל ובייקון פופקורן פרמזן כמהין , יום אוהבי הפופקורן: פופקורן מייפל בייקון , ופופקורן עם שומן בייקון, בייקון וסירופ מייפל .
הוראות
מודדים את שומן הבייקון לתוך סיר של 6 ליטר ומניחים על אש גבוהה.
הוסף גרעיני פופקורן אחד או שניים כבודקים. כשגרעיני הבדיקה קופצים מוסיפים את שאר הפופקורן ומכסים במכסה. כשהפופקורן מתחיל לקפוץ, נער את המחבת קדימה ואחורה ללא הרף כדי לשמור את הגרעינים הלא מוקפצים בתחתית היכן שהם יכולים לקפוץ. כשהקפיצה מואטת, מסירים את המחבת מהאש ונותנים לה לסיים לקפוץ.
יוצקים את הפופקורן לקערה גדולה או לשק נייר. מתבלים במחצית מהמלח המתובל ומערבבים. טועמים לפני הוספת מלח אם רוצים. לזרוק עם חתיכות בייקון וגבינת צ'דר מגוררת עבור פינוק מיוחד במיוחד. אחסן שאריות בשקי ארוחת צהריים או בשקיות כריכים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.