לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו ביסקוטי שוקולד מאיה. מתאים ל-24 ומחירו 39 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, תמצית וניל, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: פאי שוקולד מריר מאיה , פאי פקאן שוקולד מאיה ועוגת בונדט מזוגגת שוקולד של מאיה .
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה ליקר קפה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפה
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים את הקמח, פלפל הצ'ילי, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, הקינמון והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הפקאנים, השוקולד צ'יפס והשוקולד המגורר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטורים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
זילוף בצורת לב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחלקים את הבצק לשניים. על תבנית לא משומנת, מעצבים כל חצי 10 אינץ'. x 2 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להתייצבות ומשחימה קלה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מניחים תבניות על רשתות. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להעביר לקרש חיתוך; לחתוך באלכסון עם סכין משוננת ל-3/4 אינץ'. פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
קרש חיתוך
7
מניחים עם הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה לא משומנים.
ניתן לשלב ביסקוטי עם Vin Santo ו-Tawny Port. Vin santo הוא השילוב המסורתי ביותר לביסקוטי - אתה יכול לטבול את הביסקוטי ממש שם! ניתן להטביע באותה מידה נמל חום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.