קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי שוקולד מאיה

ביסקוטי שוקולד מאיה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו ביסקוטי שוקולד מאיה. מתאים ל-24 ומחירו 39 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, תמצית וניל, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: פאי שוקולד מריר מאיה , פאי פקאן שוקולד מאיה ועוגת בונדט מזוגגת שוקולד של מאיה .

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה ליקר קפה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
דבש הדריםדבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים את הקמח, פלפל הצ'ילי, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, הקינמון והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הפקאנים, השוקולד צ'יפס והשוקולד המגורר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחלקים את הבצק לשניים. על תבנית לא משומנת, מעצבים כל חצי 10 אינץ'. x 2 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להתייצבות ומשחימה קלה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מניחים תבניות על רשתות. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להעביר לקרש חיתוך; לחתוך באלכסון עם סכין משוננת ל-3/4 אינץ'. פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מניחים עם הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים 8-10 דקות מכל צד או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה. מאחסנים בכלי אטום.

מרכיבים

28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)53% cacao dark baking chocolate, grated53% cacao dark baking chocolate, grated11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים114אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ליקר קפהליקר קפה2ביציםביצים250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל צ'ילי אנצ' ו טחוןפלפל צ'ילי אנצ' ו טחון11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון164אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פקאנים קצוציםפקאנים קצוצים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'יפס שוקולד semisweet גביעצ'יפס שוקולד semisweet גביע150אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: Vin Santo, פורט Tawny

ניתן לשלב ביסקוטי עם Vin Santo ו-Tawny Port. Vin santo הוא השילוב המסורתי ביותר לביסקוטי - אתה יכול לטבול את הביסקוטי ממש שם! ניתן להטביע באותה מידה נמל חום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.
NV Ruinart, יין
NV Ruinart, יין