קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

ביצי טקס-מקס

ביצי טקס-מקס
ביצי טקס-מקס עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 478 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם צ'ילי, נקניקיית חזיר בתפזורת, גבינת מונטריי ג' ק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 44%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ביצי טקס-מקס, ביצים מקושקשות טקס-מקס, ו ביצים שטניות טקס-מקס.

הוראות

1
מניחים מחצית מקוביות הלחם בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה; הניחו את יתרת הלחם בצד. במחבת על אש בינונית מבשלים נקניק ובצל עד שהבשר כבר לא ורוד והבצל רך; מסננים. מערבבים פנימה צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
כף מחצית מתערובת הנקניקיות מעל לחם; עם מחצית מכל גבינה. חזור על שכבות של תערובת נקניקיות לחם וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
3
בקערה, מכים קלות ביצים. מערבבים חלב וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים מעל גבינה; מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
מוציאים מהמקרר 1 שעה לפני האפייה.
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 50-55 דקות או עד שסכין שהוכנסה למרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.