בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים
בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 21 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 314 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד גם כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. ראש לחנות ולקחת רוטב סויה, רוטב צדפות, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים, ברוקולי מוקפץ עם פלפלים וקשיו, ו מוקפץ בקר מהיר עם פלפלים.
הוראות
חותכים סטייק לחצי לאורכו.
חותכים כל חצי על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
שלב בקר, רוטב סויה, שום ופלפל שחור; זורקים היטב. מכסים ומקררים 30 דקות.
שלב בקערה קטנה 1 1/2 כפות מים, רוטב צדפות ופלפל אדום כתוש; מניחים בצד.
חותכים ברוקולי לפרחים. קלף גבעולי ברוקולי; חותכים גבעולים באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מחממים 1 כף שמן קנולה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים תערובת בקר למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהבשר משחים תוך ערבוב מתמיד.
מעבירים תערובת בקר לקערה.
מחממים את יתרת 1 כף שמן קנולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים ברוקולי; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים מים; לבשל 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים פלפל; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד. מחזירים תערובת בקר לתבנית. מערבבים פנימה את תערובת רוטב הצדפות; מבשלים עד לחימום יסודי.