קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים

בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים
בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 21 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 314 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד גם כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. ראש לחנות ולקחת רוטב סויה, רוטב צדפות, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים, ברוקולי מוקפץ עם פלפלים וקשיו, ו מוקפץ בקר מהיר עם פלפלים.

הוראות

1
חותכים סטייק לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
2
חותכים כל חצי על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
3
שלב בקר, רוטב סויה, שום ופלפל שחור; זורקים היטב. מכסים ומקררים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
בקרבקר
4
שלב בקערה קטנה 1 1/2 כפות מים, רוטב צדפות ופלפל אדום כתוש; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב צדפותרוטב צדפות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
חותכים ברוקולי לפרחים. קלף גבעולי ברוקולי; חותכים גבעולים באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
6
מחממים 1 כף שמן קנולה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים תערובת בקר למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהבשר משחים תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר מהחום.
9
מעבירים תערובת בקר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מחממים את יתרת 1 כף שמן קנולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים ברוקולי; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
12
מוסיפים את 2 כפות הנותרים מים; לבשל 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
13
מוסיפים פלפל; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד. מחזירים תערובת בקר לתבנית. מערבבים פנימה את תערובת רוטב הצדפות; מבשלים עד לחימום יסודי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
פלפלפלפל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז