בראנץ ' ראשון: עוף וטמאלה שעועית שחורה
אם יש לכם אבקת אפייה, מלח כשר ופלפל קראק, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: פנקייק קמח תירס עם דבש, מלח ופלפל שחור סדוק, צ'יפוטלה בטטה, תרד וטמאלה שעועית שחורה, ו בישול איטי יום ראשון: מרק שעועית שחורה.
הוראות
משרים קליפות תירס במים קרים לפחות שעה, אבל לא יותר מאשר לילה. ירכיים עוף העונה עם מלח ופלפל, טפטוף עם שמן, וגריל עד לבשל מעל חום גבוה בינוני עד מבושל לחלוטין, על 15 דקות. אפשר לקרר, ואז לגרוס ירכיים עם הידיים.
מסננים שעועית שחורה ושוטפים מתחת למים קרים.
מערבבים חצי מהשעועית עם העוף הגרוס, ולאחר מכן באמצעות מזלג או הידיים, מועכים את השעועית הנותרת ומשלבים עם תערובת עוף.
מוסיפים כמון ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מערבבים מאסה קרינה, מלח, ואבקת אפייה עד בשילוב. לשלב שומן לתוך מרכיבים יבשים עם הידיים עד שאין גושים נראים לעין של שומן חזיר.
מוסיפים את מלאי העוף 1 כוס בכל פעם עד לקבלת הבצק.
כדי להרכיב tamales: לקחת שתי קליפות תירס ספוג ולחפוף אותם, חפתים בצד, כך שהסוף שנאסף של כל אחד פונה החוצה.
מניחים בצק כוס 1/2 במרכז קליפת תירס ושימוש באצבעות שלך, לחץ על הבצק למטה כך שהוא שטוח. כפית 1/4 כוס מילוי לאורך מרכז הבצק כך שיש בצק חשוף לאורך כל צד של טמלה.
מגלגלים את הטמל כך שהבצק מקיף את המילוי. מקפלים כל קצה מעל ולאחר מכן לעטוף עוד קליפת תירס סביב tamale ולקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח אותו. חזור עם הבצק שנותר ומילוי.
ממלאים סיר עם מים ומניחים tamales בסל קיטור. מביאים לרתיחה בחום גבוה וטמלס אדים עד שהבצק מבושל ומושך בקלות מן העטיפה, כ -45 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.