ברנדי זכתה בטונות.
טונות וון של ברנדי דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 42 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם עטיפות וונטון, רוטב סויה, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. זכה בטונות, טקסס זכתה בטונות, ו לימון-טונות קטנות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את כרוב נאפה, ומבשלים חשפו עד במכרז, על 1 דקה.
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר כרוב נאפה הוא קר, לנקז היטב, לסחוט את כל עודף מים, ומניחים בקערה גדולה. מערבבים חזיר טחון, 2 כפות של רוטב סויה, שרי, קורנפלור, 1 1/2 כפית זנגביל טחון, ובצל ירוק.
סדר חצי מעטיפות וונטון על גיליון גדול של נייר שעווה.
מברשת כל עטיפה בקלילות עם ביצה לבן.
מניחים כפית גדושה של תערובת החזיר במרכז כל עטיפה. אסוף את כל 4 הפינות של עטיפת וונטון וצבוט את הקצוות יחד כדי לאטום את המילוי. חזור עם עטיפות וונטון שנותרו.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ושחרר את wontons לתוך המים הרותחים. כשהוונטונים עולים לפני השטח, ממשיכים לבשל אותם דקה אחת יותר.
הסר עם כפית מחוררת כפי שהם מסיימים בישול ומניחים על מגש.
מערבבים 1/4 כוס רוטב סויה, חומץ אורז מתובל, ו 2 כפות של ג ' ינג ' ר טרי מגורר בקערה.