בשר בקר מצופה בצל צלוי צלוי צלעות
בשר בקר מצופה בצל צלוי סטייק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, אבקת שום, בשר צלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל המיובש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פטריות קרושות צלוי צלעות, צלי צלעות משובצות עשבי תיבול, ו שום מסורתי וצלי צלעות משובצות עשבי תיבול.
הוראות
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה.
מפזרים את כל הצדדים מתחת בשר בנדיבות עם אבקת שום, בצל יבש, מלח ופלפל.
בואו בשר לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות לפני צלייה.
תנור חום עד 232°. רוסטביף נחשף 15 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°; להמשיך לצלות 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך מרכז הבשר קורא135 (עבור בינוני). הטמפרטורה תעלה על5 כדי 10 ° F לאחר הסרת מהתנור; יש לזכור זאת כאשר שוקלים זמן בישול ואת הרמה הרצויה של doneness.
תן בשר לעמוד 15 עד 20 דקות לפני חיתוך.