בשר בקר עם רוטב חזרת
בשר בקר עם רוטב חזרת דורש סביב 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם רוטב חזרת, לחמניות לארוחת ערב, צלי עין עגול וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קבבוני בקר עם רוטב חזרת, רוסטביף עם רוטב חזרת, ו חזה בקר עם רוטב חזרת.
הוראות
שלב 4 מרכיבים ראשונים ב-1 גל. שקית ניילון עם רוכסן; הוסף צלי, פונה למעיל. חותם וצינה 2 שעות או עד 24 שעות, מפנה מדי פעם.
תן לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מוציאים צלי מן המרינדה, משליכים את המרינדה.
מניחים על רשת משומנת קלות בתבנית צלייה.
אופים ב 500 במשך 10 דקות; להפחית את טמפרטורת התנור ל 375, ואופים 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 13
מכסים ברפיון בנייר כסף, ומניחים לעמוד 10 דקות.
חותכים צלי לפרוסות דקות; מגישים עם לחמניות ורוטב חזרת.
* 1/4 כוס מיץ תפוחים ניתן להחליף בורבון.