קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

ג'לי סמבוק

ג'לי סמבוק
מתכון ג'לי סמבוק יכול להתבצע בערך 3 שעות. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 90 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1130 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש elderberries, מיץ לימון, surejell פקטין, וסוכר מגורען. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, דיאט. זה עובד טוב כמו תבלין. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ג'לי סמבוק, בטח.ג'לי סמבוק, ו CERTOÂ ® ג'לי סמבוק דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
יש לשטוף את אשכולות הסמבוק: לשטוף אשכולות סמבוק ביסודיות. אני מוצא שהדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לשים אותם בכיור המטבח שלי, ולמלא אותו במים.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
אם קטפתם את האוכמניות שלכם, לעתים קרובות יש חרקים או עכבישים קטנים שיגיעו לפני השטח, אז שימו לב אליהם.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
סכין קילוףסכין קילוף
3
הפשטו את האוכמניות מגבעוליהן: עבודה מעל קערה גדולה, עבודה על אשכול קטן אחד בכל פעם, גרפו בעדינות את אצבעותיכם או את הקוצים של מזלג על פני האשכולות כדי לעקור את הגרגירים מהגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
השתמש בעיקר פירות יער כי הם כחולים לחלוטין או שחורים. כמה פירות יער ירוקים בשלים הם בסדר; יש להם יותר פקטין, כולל אותם יעזור להגדיר ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
5
עבור כל אצווה של ג 'לי, לאסוף 3 ק" ג של elderberries de-stemmed (כ 8 עד 10 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
שים את elderberries בסיר ולהביא לרתיחה: 
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מניחים פירות יער בסיר גדול למחוץ עם מחית תפוחי אדמה לשחרר כמה מיצים. להפוך את החום בינוני ולהמשיך למחוץ כמו התערובת מתחממת עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
לאחר פירות יער ומיצי שלהם להגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך ולתת פירות יער להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
9
הסר מהחום.
1
מניחים מסננת בסדר רשת גדולה, או 4 שכבות של גזה, על סיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לאט להעביר את פירות יער מעוכים ומיץ על המסננת כדי לסנן את המיץ לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
תן מאמץ במשך שעה.
4
צנצנות שימורים: תצטרך 5-6 8-אונקיה שימורים צנצנות ומכסים. שוטפים את הצנצנות ומניחים על תבנית אפייה, למעלה, בתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
חום במשך 10 דקות ב 93° כדי לעקר את הצנצנות.
6
כדי לחטא את המכסים, להביא קומקום של כמה כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מניחים מכסים בקערה רדודה ושופכים עליהם את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מתוך המיץ: תצטרך 3 כוסות מיץ כדי להפוך אצווה אחת של ג ' לי אם באמצעות MCP או בטוח
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
9
ג ' לי פקטין.**
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
10
כל סכום יותר מזה אתה יכול להזמין להכנת סירופ, או להוסיף אצווה אחרת עבור ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1
מניחים 3 כוסות מיץ לתוך סיר גדול, צדדי גבוה, רחב (8-ליטר).
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את מיץ הלימון ואת הפקטין. מביאים לרתיחה בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פקטיןפקטין
1
להוסיף 4 1/2 כוסות סוכר 1/4 כפית חמאה. מערבבים עם כף עץ. מביאים לרתיחה שוב. צפה בסיר כמו התערובת תהיה קצף במידה ניכרת. ייתכן שיהיה עליך להנמיך את החום קצת כדי לשמור על הקצף מרתיחה מעל הסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
אגב, הסיבה שאנחנו מוסיפים כמות קטנה של חמאה היא שזה עוזר לשמור על התערובת מ רותחים עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מרתיחים את התערובת, ואז לשפוך לתוך צנצנות שימורים: ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת כי אתה לא יכול להפחית על ידי ערבוב, לצפות בשעון.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
4
בדיוק 2 דקות, להסיר מחום לשפוך תערובת לתוך צנצנות שימורים עד 1/4 אינץ ' של headspace מן השפה.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
5
שימורים מאובטח צנצנות עם מכסים: לנגב את החישוקים עם מגבת נייר לחה.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מניחים מכסים על צנצנות וטבעות כדי לאבטח.
7
אם אתה רוצה, כדי להבטיח חותם טוב כדי להגן מפני עובש (כל חיידקים מזיקים פוטנציאלית כבר יושמדו על ידי ריכוז הסוכר של ג ' לי), אתה יכול לעבד את הצנצנות באמבט מים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
כדי לעשות זאת, לשים מדף מהביל בתחתית סיר גדול וגבוה. ממלאים את הסיר באמצע הדרך עם מים (מספיק כדי לכסות צנצנות עם אינץ ' או שניים של מים כאשר בסיר), מביאים לרתיחה, בעדינות למקם את הצנצנות בסיר (עוזר להשתמש מרים צנצנת, מלקחיים, או ללבוש כפפות גומי), להרתיח במשך 5 דקות, ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
בואו מגניב. כמו ג ' לי מתקרר אתה צריך לשמוע קול נפץ כמו חותם עפעפיים.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
** שים לב אלה הם ההנחיות של הוראות תיבת פקטין. גיליתי שלפעמים אפילו חצי מכמות הפקטין תגרום לג ' לי להיקבע, אם כי אולי לא מוצק כמו כל הסכום.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')