גאלו פינטו (שעועית ואורז) נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כמון טחון, מים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גאלו פינטו (אורז ושעועית קוסטה ריקה), שעועית פינטו ואורז, ו עוף עסיסי עם שעועית פינטו ואורז.
הוראות
1
מערבבים את המרכיבים הראשונים 3 בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. מערבבים את האורז. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג. השליכו את עלי המפרץ. תניח את האורז בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים בצל ו -6 המרכיבים הבאים (בצל דרך שום); מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים אורז, כוסברה ושעועית ומבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)