דג בס בגריל עם חלפיניו-סלסה מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 431 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מנגו, מלח כשר ופלפל, צ'ילי חלפיניו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: דג בס צ'יליאני עם סלסה מנגו בגריל, רוטב חלפיניו חריף, ו דג בס בגריל עם סלסה טרופית.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
כיריים
2
טפטפו את הדגים משני הצדדים בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
דגים
3
מניחים את הדגים על מחבת הגריל החמה ומבשלים עד אטום במרכז, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
4
העברה לצלחת. מעל כל פיסת דגים עם 1/2 כוס חלפיניו-סלסה מנגו ומגישים עם פלחי סיד. ללוות עם אורז לבן אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
אורז לבן
פלפל חלפיניו
מנגו
סלסה
דגים
5
מחממים את שמן הירקות במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים קלות את צ ' ילי חלפיניו, הופכים אותם במחבת עד עורם שלפוחיות, על 5 דקות. להפריש להתקרר. לאחר מקורר, גזע, זרע דק קוצצים את צ ' ילי jalapeno ומניחים אותם לתוך קערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מחבת
6
מוסיפים את הכוסברה, מנגו, מיץ לימון ובצל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברה
מנגו
בצל
7
מגישים מיד או לאחסן את הסלסה במקרר במיכל אטום עד 3 ימים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.