כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך אורז, שמן צמחי, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מיץ דם אבטיח אמיתי, דם אמיתי של מרק שבור יפה, ו Hash של רובי ג'ין מ' דם אמיתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לתבל את העוף בנדיבות עם מלח קאיין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
בסיר גדול, כבד או תנור הולנדי, לשלב את שמן צמחי וקמח על חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד roux הוא חום כהה, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים את הבצל, פלפל, סלרי ומבשלים, ערבוב, עד רך מאוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את המרק ומערבבים כדי להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
מוסיפים את העוף, עלי המפרץ, ואת הקורנית. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד העוף הוא רך מאוד, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום
6
מוסיפים את andouille ומבשלים במשך 30 דקות. להתאים את התבלינים. השליכו את עלי המפרץ והוסיפו את הבצל הירוק והפטרוזיליה. שים קצת אורז בכל קערת מרק, ולכפות קצת גאמבו על גבי לשרת. תעביר את אבקת הפילה לשולחן, אם אתה רוצה.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. ה-La Marea Kristy Vineyard Albarino עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.