קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות32
מגזין

הודו צלוי עם רוטב רימון

הודו צלוי עם רוטב רימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם רוטב רימון. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 917 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, לקשט: רימונים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם רוטב רימון, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו חזה הודו צלוי עם רוטב שמנת ורוטב רימונים חמוציות.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. עבודה מחלל הצוואר (קטן), להפעיל את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור מן השד, הרגליים, ואת הירכיים, להיזהר לא לקרוע את העור. לשפשף חמאה מרוככת בין העור לבשר, ואז מפזרים חללי טורקיה ועור עם מלח ופלפל. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ומאובטחים עם שיפוד מתכת וקפלים כנף טיפים תחת השד. דברים חלל גדול עם בצל ורסיסי טימין ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מיתר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימין טריטימין טרי
מקלות עוףמקלות עוף
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
בשרבשר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
3
להבריש עור בכל רחבי עם כמה חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
לשים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה גדולה flameproof וצלי, צולה עם כמה חמאה מומסת ו/או מיצי פאן כל 20 דקות (אם טורקיה בראונינג מהר מדי, לכסות באופן רופף עם לסכל), עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של ירך (לא לגעת עצם) רושמים 170°f, 2 1/2 עד 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
בזהירות להטות טורקיה כך כל מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך מחבת צלייה, ולאחר מכן להעביר את טורקיה מגש (לא לנקות מחבת צלייה) ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 30 דקות (טמפרטורה של בשר הירך יעלה 82°).
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
1
לבשל סוכר בסיר יבש 1 ליטר כבד על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף 1/2 כוס מיץ רימון (השתמש בזהירות; תערובת יהיה בועה קיטור במרץ) ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד קרמל הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
קרמלקרמל
3
הסר סירופ מחום.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
4
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד או קערה, ואז לרפרף את השומן להזמין 1/4 כוס שלו.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
5
הוסף מספיק טורקיה מלאי מיצי פאן סך 3 1/2 כוסות נוזל. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מים מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
יוצקים דרך מסננת בסדר-mesh למדידת זכוכית עם מניות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
7
לטאטא יחד שמורות שומן וקמח בסיר כבד 3 ליטר ומבשלים רביכה מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, עד זהב חיוור, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הוסף תערובת חמה בזרם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, לטאטא, ולהוסיף סירופ רימונים, ואז להפחית את החום ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, כ 5 דקות. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ומבשלים רוטב 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בכף הנותרים מיץ רימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
סירופ רימוניםסירופ רימונים
מלח ופלפלמלח ופלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
הסר מחרוזת ושיפוד מטורקיה ולהשליך בצל ותימין מחלל.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
10
מגישים הודו עם רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
1
חותכים 2 עד 3 רימונים במחצית תשבץ, ולאחר מכן מיץ עם מסחטה ידנית או חשמלית; לחלופין, להסיר זרעים רימון וזרעי דופק במעבד מזון עד עסיסי, ולאחר מכן להעביר זרעים למסננת ולתת לנקז, לחיצה על והשלכת מוצקים.* סירופ רימונים יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ רימוניםסירופ רימונים
רימוןרימון
מיץמיץ
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מסחטהמסחטה
מסננתמסננת