קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות14
ציון בריאות58
מגזין

הטוב ביותר דד

הטוב ביותר דד
החזה הטוב ביותר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 14. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל יהודי. ראש לחנות ולקחת קטשופ, בשר בקר, תערובת מרק בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. עם כפית ציון 94%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: חזה פשוט לבישול איטי וטאקו חזה לבבי, בריסקט, ו חזה של אמא.

הוראות

1
שכבו את הבצל, תפוחי האדמה והגזר בתחתית תנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מניחים את החזה על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
3
מערבבים בקערה את מרק הבקר, תערובת מרק הבצל, הקטשופ והג ' ינג ' ר אייל ויוצקים אותו על החזה והירקות. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מכסים ומנמיכים את האש לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
מרק בשרמרק בשר
ג ' ינג ' ר איילג ' ינג ' ר אייל
ירקירק
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מבשלים את החזה עד שהוא רך, בערך 2 1/2 שעות.