קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

הפאלאק פאניר של רוזי

הפאלאק פאניר של רוזי
Rosy's Palak Paneer היא מנה עיקרית הודית. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-20 גרם חלבון, 44 גרם שומן ובסך הכל 517 קלוריות. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וקטוגני זה מגיש 4 . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו זרעי כמון, פאניר, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותם היום. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 77%, המנה הזו מוצקה. Palak Paneer | בסגנון מסעדה פנג'בי Palak Paneer, ארוחת ערב הערב: Palak Aalu, Palak Paneer's Cousin, וארוחת ערב הלילה: Palak Aalu, Palak Paneer's Cousin דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ממיסים גהי בסיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה שום וזרעי כמון; מבשלים עד שהשום מתרכך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
גיגי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים רסק עגבניות, ג'ינג'ר, 1 כפית גראם מסאלה, מלח, בצל ומים. מגבירים את האש לבינונית ומערבבים עד שרסק העגבניות נמס. מבשלים לאט במשך שעה אחת, מוסיפים מים לפי הצורך כדי לשמור על עקביות דמוית רוטב.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מערבבים את התרד ומבשלים עד שהוא חם, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
מוסיפים פאניר ומניחים להתבשל 5 דקות נוספות, או עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
5
יוצקים לצלחת הגשה ומפזרים כוסברה ושארית גראם מסאלה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

יין מומלץ: ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוד נוצץ

ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוזה נוצץ הם הבחירות המובילות שלי עבור Palak Paneer. היין הטוב ביותר לאוכל הודי יהיה תלוי במנה, כמובן, אך ניתן להגיש את המנות הללו מצונן ובעל מתיקות מסוימת כדי להשלים את החריפות והטעמים המורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.