אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון עלום מנייר עם הרבי מאיו, סלמון מבושל עם מיונז לימון, ו סלמון מבושל קר עם מיונז עשבי תיבול.
הוראות
1
פילה הסלמון צריך להיות חסר עור וחסר עצמות, אז אם אתה לא יכול לקבל את מוכר הדגים שלך כדי לעשות את זה, אתה תצטרך לעשות את זה בעצמך: כדי להסיר את עצמות הסיכה, ללטף את היד לאורך הצד הבשר של הפילה ולהשתמש פינצטה או צבת כדי למשוך את כל עצמות אתה נתקל. לאחר מכן, כדי להסיר את העור, אתהצריך סכין חדה מאוד, רצוי סכין פילינג. קחו כל פילה בתורו והניחו את צד העור על הלוח עם הקצה הצר ביותר הפונה אליכם. החלק את הסכין שלך בין העור והבשר מקצה הזנב, ולנענע את הסכין שלך כדי לשחרר ולמשוך את העור. בחוזקה לאחוז בעור הזנב יש לך התרופף, עובד הרחק מעצמך, לחתוך לאורך אורך הדג, תוך הזזת הסכין מצד לצד. שמור על להב הסכין שלך שטוח וקרוב לעור ככל האפשר כדי לא להשאיר שום בשר על העור. חזור עם הפילה השני.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
קח גיליון גדול מאוד של רדיד רחב במיוחד (נייר טורקיה עובד היטב), מברשת קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים פילה סלמון אחד על נייר כסף לפזר על לימונים פרוסים, שמיר וחצי שומר, ואת העונה בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
קליפות מלימון
שמיר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים את פילה הסלמון השני על גבי, כיפת צד למעלה. מתבלים ומטפטפים עם היין.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
למעלה עם גיליון שני של נייר משומן לקפל את הקצוות כדי לצרף את הסלמון בחבילה. הפוך את החבילה די רופפת כך שיש מקום לאדים. הרם על מגש אפייה גדול ומבשל עבור 1 hr ולאחר מכן להסיר ולאפשר לנוח בסכל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
בעוד הסלמון מבשל, להכין את המיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מניחים את החלמונים ואת החרדל בקערה בינונית, הוספת קמצוץ של מלח, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זנים של פטריות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
יוצקים את השמן לתוך כד כפי שאתה צריך זרם קבוע מבוקר. בקצרה לטאטא את הביצים ולהתחיל לטפטף על השמן לאט מאוד, מתחיל עם כמה טיפות בכל פעם תוך לטאטא ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
המשך להוסיף שמן. כאשר המיונז מתחיל לבוא יחד, אתה יכול להוסיף את השמן מעט מהר יותר. המשך עד שכל הנפט יתווסף. אם המיונז מתקרש בכל נקודה, אתה יכול להציל אותו על ידי פיצוח חלמון אחר לתוך קערה נקייה וטאטא את מיונז מקושקש לתוך ביצה טרי. המשך לעשות זאת ולאחר מכן להוסיף כל שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זנים של פטריות
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
כאשר המיונז שלך נעשה, לאט מערבבים בחומץ ומספיק מיץ לימון לטעמך להוסיף יותר אם אתה אוהב את זה די לימוני. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את העשבים הקצוצים. הישארו רגועים עד שהסלמון יהיה מוכן.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.