קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

חבילה-סלמון עלום עם מיונז הרבי

חבילה-סלמון עלום עם מיונז הרבי
אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון עלום מנייר עם הרבי מאיו, סלמון מבושל עם מיונז לימון, ו סלמון מבושל קר עם מיונז עשבי תיבול.

הוראות

1
פילה הסלמון צריך להיות חסר עור וחסר עצמות, אז אם אתה לא יכול לקבל את מוכר הדגים שלך כדי לעשות את זה, אתה תצטרך לעשות את זה בעצמך: כדי להסיר את עצמות הסיכה, ללטף את היד לאורך הצד הבשר של הפילה ולהשתמש פינצטה או צבת כדי למשוך את כל עצמות אתה נתקל. לאחר מכן, כדי להסיר את העור, אתהצריך סכין חדה מאוד, רצוי סכין פילינג. קחו כל פילה בתורו והניחו את צד העור על הלוח עם הקצה הצר ביותר הפונה אליכם. החלק את הסכין שלך בין העור והבשר מקצה הזנב, ולנענע את הסכין שלך כדי לשחרר ולמשוך את העור. בחוזקה לאחוז בעור הזנב יש לך התרופף, עובד הרחק מעצמך, לחתוך לאורך אורך הדג, תוך הזזת הסכין מצד לצד. שמור על להב הסכין שלך שטוח וקרוב לעור ככל האפשר כדי לא להשאיר שום בשר על העור. חזור עם הפילה השני.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
קח גיליון גדול מאוד של רדיד רחב במיוחד (נייר טורקיה עובד היטב), מברשת קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים פילה סלמון אחד על נייר כסף לפזר על לימונים פרוסים, שמיר וחצי שומר, ואת העונה בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים את פילה הסלמון השני על גבי, כיפת צד למעלה. מתבלים ומטפטפים עם היין.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
למעלה עם גיליון שני של נייר משומן לקפל את הקצוות כדי לצרף את הסלמון בחבילה. הפוך את החבילה די רופפת כך שיש מקום לאדים. הרם על מגש אפייה גדול ומבשל עבור 1 hr ולאחר מכן להסיר ולאפשר לנוח בסכל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
בעוד הסלמון מבשל, להכין את המיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מניחים את החלמונים ואת החרדל בקערה בינונית, הוספת קמצוץ של מלח, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
יוצקים את השמן לתוך כד כפי שאתה צריך זרם קבוע מבוקר. בקצרה לטאטא את הביצים ולהתחיל לטפטף על השמן לאט מאוד, מתחיל עם כמה טיפות בכל פעם תוך לטאטא ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
המשך להוסיף שמן. כאשר המיונז מתחיל לבוא יחד, אתה יכול להוסיף את השמן מעט מהר יותר. המשך עד שכל הנפט יתווסף. אם המיונז מתקרש בכל נקודה, אתה יכול להציל אותו על ידי פיצוח חלמון אחר לתוך קערה נקייה וטאטא את מיונז מקושקש לתוך ביצה טרי. המשך לעשות זאת ולאחר מכן להוסיף כל שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
כאשר המיונז שלך נעשה, לאט מערבבים בחומץ ומספיק מיץ לימון לטעמך להוסיף יותר אם אתה אוהב את זה די לימוני. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את העשבים הקצוצים. הישארו רגועים עד שהסלמון יהיה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
12
מערבבים את המלפפון עם חלק מהשמיר ושאר השומר. כאשר הסלמון נח, לחתוך את רדיד פתוח ולהשתמש בשתי פרוסות דגים להעביר בזהירות את הדגים מגש ארוך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
מפזרים עם שמיר ומקשטים עם לחיים לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
שמירשמיר
14
מגישים עם מיונז הרבי וסלט מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.