המתכון חומוס שמיר ופלחי פיתה קלויים יכול לספק את הכמיהה המזרחית שלך בערך 25 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 378 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כיסי פיתה, יוגורט, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חומוס שעועית שחורה עם פלחי פיתה קלויים, חומוס עדשים חום עם צ'יפס פיתה קלוי, ו פלחי פיתה מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F. במעבד מזון מוסיפים 1 פחית שעועית, יוגורט, שמן זית, מיץ לימון, שמיר, כמון ופפריקה. דופק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
פפריקה
יוגורט
שעועית
כמון
שמיר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תנור
3
הוסף את הפחית השנייה של שעועית ודופק עד שעועית משולבים אבל עדיין עבה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שעועית
4
חותכים כל פיתה לתוך 6 טריזים ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פיתה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מברשת קלות עם שמן זית, מפזרים מלח ואופים במשך 5 דקות או עד פריך.